Grenzeloos Culinair tovert iedere gewenste locatie om tot restaurant, waar u bedient wordt door onze gastvrije medewerkers. Of het nu een achtertuin is, een kunstatelier of bijvoorbeeld een leegstaande kerk, alles is mogelijk. Wij stellen heerlijke menu’s samen op maat en verwerken al uw wensen in combinatie met onze verfijnde kooktechnieken. We hebben een aantal 3 gangen menu’s als suggestie voor u uitgewerkt. Het menu is uit te breide naar meer gangen of naar een keuzemenu.
Menu 1
Amuse van het huis
—
Parel van gravad lax op een crème van doperwten & gemarineerde tandoori-zalm met een foam van piccalilly
—
Roloux de poulet met kwartel en truffeljus, roseval aardappel, oerpeen en romanesco
—
Sinaasappelbavarois met kletskoppen, crunch van witte chocolade en aardbeien
Menu 2
Amuse van het huis
—
Mousse van eendenlever op een stukje huis-gerookte eend met sesam, mango chutney, paprika-crumble en groene asperge
—
Varkenshaas medaillons met parmaham, bospaddenstoelen, quinoa van rode biet , zoete aardappel crème en doperwtenscheut
—
Chocolade-briochetaart met zeezout á la tony chocolonely, met een gouden walnoot, crumble en mango
Menu 3
Amuse van het huis
—
Tartaartje van ossenhaas met een sausje van kaffier lime en een heerlijk palet aan smaken
—
Op de huid gebakken zeebaars met beurre blanc saus met concassé van augurk, venkel en foam van knoflook
—
Mouse de champagne met Merengue en gemarineerde Triple Sec manderijntjes
Vegetarisch menu
Amuse van het huis
—
Kruidenflensjes met rucola, Parmezaan en humus & een parel van panna cotta met aspergesmaak en een laagje grapefruit
—
Vegetarische Zwarte bonen burger; zwarte bonen met tomaten chutney en verse huisgemaakte chips
—
Traditionele Tiramisu