Diner

Grenzeloos Culinair tovert iedere gewenste locatie om tot restaurant, waar u bedient wordt door onze gastvrije medewerkers. Of het nu een achtertuin is, een kunstatelier of bijvoorbeeld een leegstaande kerk, alles is mogelijk. Wij stellen heerlijke menu’s samen op maat en verwerken al uw wensen in combinatie met onze verfijnde kooktechnieken.  We hebben een aantal 3 gangen menu’s als suggestie voor u uitgewerkt. Het menu is uit te breide naar meer gangen of naar een keuzemenu.

Menu 1

Amuse van het huis

Parel van gravad lax op een crème van doperwten & gemarineerde tandoori-zalm met een foam van piccalilly

Roloux de poulet met kwartel en truffeljus, roseval aardappel, oerpeen en romanesco

Sinaasappelbavarois met kletskoppen, crunch van witte chocolade en aardbeien

Menu 2

Amuse van het huis

Mousse van eendenlever op een stukje huis-gerookte eend met sesam, mango chutney, paprika-crumble en groene asperge

Varkenshaas medaillons met parmaham, bospaddenstoelen, quinoa van rode biet , zoete aardappel crème en doperwtenscheut

Chocolade-briochetaart met zeezout á la tony chocolonely, met een gouden walnoot, crumble en mango

Menu 3

Amuse van het huis

Tartaartje van ossenhaas met een sausje van kaffier lime en een heerlijk palet aan smaken

Op de huid gebakken zeebaars met beurre blanc saus met concassé van augurk, venkel en foam van knoflook

Mouse de champagne met Merengue en gemarineerde Triple Sec manderijntjes

Vegetarisch menu

Amuse van het huis

Kruidenflensjes met rucola, Parmezaan en humus & een parel van panna cotta met aspergesmaak en een laagje grapefruit

Vegetarische Zwarte bonen burger; zwarte bonen met tomaten chutney en verse huisgemaakte chips

Traditionele Tiramisu