Diner op Locatie

Grenzeloos Culinair tovert iedere gewenste (on)denkbare locatie om tot restaurant. Of het nu een magazijn is, een kunstatelier of een grote entree van uw bedrijf, alles is mogelijk. Iedere locatie heeft zijn eigen charmes die wij met liefde inrichten tot restaurant, waar wij rekening houden met uw gewenste stijl. We stellen een menu op maat samen, regelen eventueel entertainment en u wordt bediend door gastvrij personeel dat met een glimlach voor uw gasten klaar staat.

Zie hier een voorbeeld van een leuk menu.

 

Geitenkaas  amuse met honing-pistache, rode biet en spekkrokantje

***

Voorgerecht 3 bereidingen van zalm Mousse van zalm met een gélatine-rouge Tartaar van zalm metkaffir-lime-mosterd-mayonaise Huisgemarineerde zalm

***

Tussengerecht Runderbouillon met een laagje cream on top

***

Hoofdgerecht Kalfssucade met een rodekool-strudel,Hollandse groenten,

truffelsaus en tijm aardappelen uit de oven

***

Dessert Cremeux van chocolade, gekarameliseerde ananas en sinaasappelparfait

Met crumbel, koolzuur-mandarijntjes, suikerwerk en chocoladegarnituur

*

*

*

Grenzeloos Culinair is begonnen met POP-UP Restaurant events

pop-up menu