Grenzeloos Culinair Bruiloft

Bruiloft

JA!

Jullie zijn de mooiste dag van jullie leven aan het plannen, want jullie gaan trouwen! Samen met je geliefde en jullie gasten op een bijzondere locatie een onvergetelijke dag beleven, daar werkt Grenzeloos Culinair met liefde aan mee. Ieder bruidspaar is natuurlijk uniek en daarom zien wij het organiseren van een bruiloft als maatwerk, waarbij persoonlijk contact bij ons het vertrekpunt is.

Hebben jullie zelf een locatie op het oog? Of dromen jullie nog van een bruiloft in de buitenlucht in een mooi bos, ergens in de duinen, of een ceremonie in een mooie bloementuin van een groot landgoed? De mogelijkheden zijn Grenzeloos! Vier bijvoorbeeld het feest in een oude leegstaande kerk of in een oud kasteel, die we omtoveren tot feestlocatie in jullie stijl? Alles is mogelijk en wij ondersteunen jullie graag met raad en daad. Ons doel is iedere bruiloft tot een unieke beleving te maken, Grenzeloos Culinair doet er alles aan om jullie bruiloft met een WOW effect te verwezenlijken.

Er zal een hoop geregeld moeten worden, maar waar begin je dan eigenlijk? Bij Grenzeloos Culinair hoeft u enkel uw ideeën en wensen uit te spreken en wij gaan direct voor jullie aan de slag. De locatie, het thema en het assortiment stellen wij geheel op jullie wensen af. Wilt u met ons in contact komen om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen? Mail dan naar info@grenzeloosculinair.nl of vul het contactformulier in.

 

 

[contact-form-7 id=”208″ title=”Contactformulier 1″]