Buffet De Luxe! ∞

  • Home
  •  / 
  • Buffet De Luxe! ∞

Voorgerechten

  • The Green Egg! Getrancheerde black Angus steak van de Green Egg met gegrilde groene asperge
  • Surprise-tomaat van zalmmousse met sashimi van tonijn in een mini stoommandje: Door middel van moleculaire kooktechnieken creëren wij voor het oog een realistisch tomaatje, maar het is eigenlijk een bonbon van zalmmousse. Geserveerd op een bedje van pistache met een sausje van kaffier lime. Een heerlijke combinatie met een leuk verrassingseffect

Warm

  • Kalfssucade met een heerlijke truffelsaus
  • Rodekool-strudel met alle kleuren oerpeen, bospaddenstoelen en pastinaak
  • Rozevalaardappelen uit de oven met tijm en zeezout
  • Zalm papillot op een bedje van julienne gesneden groenten met een champagnesaus
  • Hartige quiche met diverse groenten, geitenkaas en rucola
  • Plateau van vleessoorten: authentieke parmaham, chorizo en salami
  • Salade Ni­çoi­se met tonijn, krieltjes, ei, sperziebonen, zwarte olijven, ui, sla, tomaat en zomerdressing
  • Bulgursalade met fetakaas, gegrilde aubergine en paprika, noten, rozemarijn, mint en een vleugje citroen
  • Frisse komkommersalade
  • Ciabatta, molensteenbreekbrood en stokbrood
  • Roomboter en tapenade

Dessert

  • Cremeux van chocolade, gekarameliseerde ananas crumble, suikerwerk en chocoladegarnituur
  • Traditionele tiramisu

‘’We passen het menu graag naar uw wensen aan’’