Barbecues

Grenzeloos Culinair verzorgt de beste barbecues op maat. Onze chefs maken gebruik van robuuste houtskool-barbecues waar ze met passie heerlijke stukken vlees en vis voor uw gasten bereiden. Op de website hebben we alvast twee suggesties geplaatst voor een eerste indruk:

 

BARBECUE MET DESSERT  

Barbecue ‘inclusief een kok’

  • BBQ steak
  • Gemarineerde scampi’s met champignons, courgette en knoflook
  • Spare-ribs met een chilisaus
  • Pompoen van de BBQ
  • Ambachtelijke mini cheeseburgers met truffelsaus
  • Salmon en papilotte: verse zalm met kruidenboter en roerbakgroenten
  • Heerlijke baconnaise, truffelsaus, smokey bbq-saus en whiskey cocktailsaus

Koud Buffet

  • Boomstamplateau met kleine glaasjes Gazpacho
  • Wakame-salade met Udon Noedels, gerookte makreel, sojasaus, sesam, milde chilipeper en verschillende groenten
  • Salade Ni­çoi­se met tonijn, krieltjes, ei, sperziebonen, zwarte olijven, ui, sla, tomaat en zomerdressing
  • Italiaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus met basilicum
  • Frisse bulgursalade met fetakaas, gegrilde aubergine en paprika, noten, mint en een vleugje citroen
  • Salade caprese met tomaat, mozzarella, basilicum, rode ui, komkommer en tomatendressing
  • Frisse komkommersalade
  • Groene salade met rauwkorst
  • Salade van vers fruit
  • Ciabatta, molensteenbreekbrood, stokbrood en pain du noix met verschillende smeersels
  • Olijfolie en zeezout

Mini Desserts

  • Chocolade cremeux met crumble en atsina cress
  • Italiaanse Tiramisu
  • Sinaasappelbavarois met verse aardbeien

 

BARBECUE BASIC 

Barbecue ‘inclusief een kok’

  • Worsten
  • Hamburgers
  • Gemarineerde Kippenboutjes
  • Speklappen
  • Groentenspiesjes 
  • Sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus en BBQ-saus

Koud Buffet

  • Salade Ni­çoi­se met tonijn, krieltjes, ei, sperziebonen, zwarte olijven, ui, sla, tomaat en zomerdressing
  • Italiaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus met basilicum
  • Rundvleessalade
  • Salade fusilli tricolore / caprese met tomaat, mozzarella, basilicum, rode ui, komkommer en tomatendressing
  • Frisse komkommer en bietensalades met aceto-balsamicodressing
  • Salade van vers fruit
  • Ciabatta, molensteenbreekbrood en stokbrood
  • Verschillende smeersels
  • Olijfolie en zeezout