Grenzeloos Culinair verzorgt de beste barbecues op maat. Onze chefs maken gebruik van robuuste houtskool-barbecues waar ze met passie heerlijke stukken vlees en vis voor uw gasten bereiden. Op de website hebben we alvast twee suggesties geplaatst voor een eerste indruk:
BARBECUE MET DESSERT
Barbecue ‘inclusief een kok’
- BBQ steak
- Gemarineerde scampi’s met champignons, courgette en knoflook
- Spare-ribs met een chilisaus
- Pompoen van de BBQ
- Ambachtelijke mini cheeseburgers met truffelsaus
- Salmon en papilotte: verse zalm met kruidenboter en roerbakgroenten
- Heerlijke baconnaise, truffelsaus, smokey bbq-saus en whiskey cocktailsaus
Koud Buffet
- Boomstamplateau met kleine glaasjes Gazpacho
- Wakame-salade met Udon Noedels, gerookte makreel, sojasaus, sesam, milde chilipeper en verschillende groenten
- Salade Niçoise met tonijn, krieltjes, ei, sperziebonen, zwarte olijven, ui, sla, tomaat en zomerdressing
- Italiaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus met basilicum
- Frisse bulgursalade met fetakaas, gegrilde aubergine en paprika, noten, mint en een vleugje citroen
- Salade caprese met tomaat, mozzarella, basilicum, rode ui, komkommer en tomatendressing
- Frisse komkommersalade
- Groene salade met rauwkorst
- Salade van vers fruit
- Ciabatta, molensteenbreekbrood, stokbrood en pain du noix met verschillende smeersels
- Olijfolie en zeezout
Mini Desserts
- Chocolade cremeux met crumble en atsina cress
- Italiaanse Tiramisu
- Sinaasappelbavarois met verse aardbeien
BARBECUE BASIC
Barbecue ‘inclusief een kok’
- Worsten
- Hamburgers
- Gemarineerde Kippenboutjes
- Speklappen
- Groentenspiesjes
- Sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus en BBQ-saus
Koud Buffet
- Salade Niçoise met tonijn, krieltjes, ei, sperziebonen, zwarte olijven, ui, sla, tomaat en zomerdressing
- Italiaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus met basilicum
- Rundvleessalade
- Salade fusilli tricolore / caprese met tomaat, mozzarella, basilicum, rode ui, komkommer en tomatendressing
- Frisse komkommer en bietensalades met aceto-balsamicodressing
- Salade van vers fruit
- Ciabatta, molensteenbreekbrood en stokbrood
- Verschillende smeersels
- Olijfolie en zeezout