Hapjes

Grenzeloos Culinair typeert zich met haar creativiteit en de doelstelling om iedere gelegenheid persoonlijk te maken. Op deze pagina vindt u een lijst met hapjes en amuses die in ons standaard assortiment zitten. Wilt u producten combineren of totaal iets anders? Alles is mogelijk, wij leveren maatwerk voor iedere gelegenheid. Catering Tilburg

Speelse Amuses

We hebben een exclusieve/speelse amuselijn ontwikkeld waarbij smaak, presentatie en het verrassingseffect centraal staat. Mensen zien het als kunstzinnige amuses, waarbij we een glimlach tevoorschijn weten te toveren, met verrassende smaakcombinaties. Hoe leuk is het om uw gasten een ‘tomaatje’ te serveren, wat een heerlijke zalmbonbon blijkt te zijn. Het sausje van Kafier lime en pistache crumble maakt deze amuse qua smaak compleet. Onze ‘Goudklompjes’ zijn ook een mooi voorbeeld van onze speelse stijl (met heerlijke geitenkaas, honing en rode biet van binnen). Om ons assortiment exclusief te houden verklappen we nog niet alles op de website! Stuur ons een bericht als u meer suggesties in deze stijl wenst te ontvangen.

 

Populaire Hapjes

  • Rundercarpaccio, truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
  • Gerookte zalm met veldsla, bieslook en tzatziki
  • Old Amsterdam met een vijgje en mosterddressing
  • Hapje van Vitello Tonato (fricandeau en tonijnmayonaise)
  • Rolletje met Serranoham, tomatentapenade en beukenzwammetjes
  • Korstdeegbakje gevuld met krabsalade

Luxe Hapjes

  • Rivierkreeftstaartjes met wakame salade en wasabi kaviaar
  • Glaasje met gorgonzolacrème, uitgebakken spekjes en beukenzwammetjes
  • Gerookte kip met mandarijn op een bedje van veldsla met rode biet, noten en frambozen-dressing
  • Geitenkaascrème met een gesuikerde noot, compote van rode ui en frisee sla
  • Korstdeegbakje met eendenlevermousse, komkommer en rode bessen

Basic Hapjes

  • Soesje met ambachtelijke ham mousse
  • Roggebroodtorentje van brie, met een gouden walnoot
  • Gehaktballetjes met augurk en een pittig sausje
  • Prikker met een mozzarella bolletje, gekonfijt tomaatje en verse basilicum
  • Jonge kaas met cervelaatworst en een zilveruitje aan een prikker
  • Gevuld ei met truffel eigeelvulling en kaviaar
  • Huisgemaakte kipkerrie salade en een zongedroogde tomaat
  • Italiaanse chorizo met roomkaas

Warme Snacks

  • De Satéman: Heerlijk malse kipsaté die door onze satéman vanuit een bellytray geserveerd wordt
  • Mini Lams cheeseburgers met truffelsaus (hamburgers volgens uw eigen recept behoort tot de mogelijkheden)
  • Alle soorten frituursnacks, u vraagt wij draaien
  • Mini steenoven pizza’s

Amusesoepjes

  • Gazpacho
  • Komkommersoep
  • Kreeftenbisque met garnalen
  • Broccolisoepje met zalmsnippers
  • Bospaddenstoelensoep met truffel
  • Pittige paprikasoep met chorizo en maïs

Koude Vis Amuses

  • Gemarineerde scampi met een meloenbolletje en kaffir limoen mayonaise
  • Panna cotta van asperges met een laagje grapefruit, gegarneerd met forel-eitjes
  • Vitello Tonato in een nieuw jasje. Tartaar van verse sashimi tonijn omwikkeld met fricandeau
  • Witlofbakje met een salade van kingkrab, gegarneerd met een rivierkreeftstaartje
  • Fruit de Mer spiesje met rivierkreeftstaartjes en zalm in een glaasje met whiskycocktailsaus
  • Canelle van tonijnmousse met rucolasla en pijnboompitten
  • Heerlijk zachte palingmousse op een bedje van spinaziesalade en komkommer
  • Gefrituurde gamba in gazpacho gegarneerd met bevroren paprikaschuim
  • Gamba in een amuseglaasje met kreeftensaus in een pipet
  • Gemarineerde tandori-zalm met crème fraîch op een bedje van rucolasla met Sechuan Button.
  • Victoriabaars op een bedje van veldsla met rode biet en kerriemayonaise

Vlees En Gevogelte Amuses

  • Mousse van eendenlever geserveerd met appel-, meloen- en mangocompote
  • Tartaartje van rundvlees met rosbief op een bedje van veldsla en zongedroogde tomaten
  • Een heerlijke salade van verse ananas met zoete ketjapdressing en gerookte kuikenfiletkrullen
  • Gebraden lamsvlees op een salade van groene asperges en truffeltapenade
  • Gerookte runderrib-eye gevuld met geblancheerde julienne gesneden ratatouille, gegarneerd met kaviaar, truffeldressing en tuinkers
  • Parmaham met Charlott echutney en chips van Parmezaan

Warme Amuses

  • Gemarineerde gamba in knoflookolie aan een spiesje
  • Zalmfilet omwikkeld met pancetta spek en zongedroogde tomaat
  • Gevulde kastanjechampignon gevuld met truffelpesto-gehakt
  • Crostini met gegrilde paprika, tomatentapenade en geitenkaas
  • Lauw-warm gemarineerde zalm met erwtjes in korst geserveerd met sojasaus
  • Gegrilde oesters met brunoise van knolselderij
  • Coquille met een gekonfijt tomaatje op een bedje van rucola met pesto
  • Parmaham met rucola en pijnboompitjes, een canelle van risotto met chips van  parmezaanse kaas en een gekonfijt trostomaatje