Uw Evenement

De naam ‘Grenzeloos Culinair’ doet u het waarschijnlijk al vermoeden, wij stellen geen grenzen en cateren voor iedereen. Van kleinschalige feestjes bij u thuis tot grootse evenementen op locatie. Geen evenement is dus te groot en geen feetje is te klein. 

Elke gelegenheid is uniek en wij zien het als een uitdaging om onze opdrachtgevers een mooie ervaring mee te geven. Grenzeloos Culinair verzorgt alles op het gebied van eten en drinken, feestlocaties, entertainment, smaakvolle inrichting en gastvrij personeel. Welke soort gelegenheden, feesten en evenementen kunt u zoal via Grenzeloos Culinair organiseren?

 

 

Entertainment

In Iedere vorm van entertainment kunnen wij u voorzien. Zoekt u een dj, band, zanger(es), cabaretier of een danseres voor op uw feest, of bijvoorbeeld een clown die de sfeer overdag maakt voor de kinderen, alles kan. Wij onderscheiden ons graag via unieke vormen van entertainment. Zo kan onze bediening onderdeel zijn van een act die op uw thema aansluit. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van beeldende kunst of via kleding en producten. Hierbij kunt u denken aan onze kaasmeisjes bij een Hollands buffet, die met een 2 meter lange kaasplank uw gasten van een heerlijk stukje kaas zullen voorzien.

 


De Oesterman

Heeft u een feestje met Bourgondiërs, nodig dan onze oesterman eens uit? Hij loopt op informele wijze tussen uw gasten door, serveert oesters en weet daar alles over te vertellen. Dit kan leuk zijn voorafgaand aan uw diner of buffet, maar ook gewoon als los element en een stukje entertainment.

 

 

Onze Dranken

Grenzeloos Culinair serveert creatieve gerechten in combinatie met lekkere dranken. We verblijden onze gasten graag met goede wijnen, een speciaal biertje of wellicht een schrobbelèr als daar de gelegenheid naar is. Laat u verrassen door onze huisgemaakte sappen, siropen en smoothies, waarbij we graag gebruik maken van mooie verse en eerlijke ingrediënten. Ook valt een lekkere kop koffie vaak goed in de smaak, daarom is het tevens mogelijk om via ons een barista in te huren voor uw feest of evenement.

 


Stikstof-koken

De trend stikstof-koken doet het al jaren goed in Nederland, wat altijd de aandacht trekt op uw gelegenheid. Het is een heus showelement! Een mooie interactieve wijze om producten te serveren met verrassende smaken en rokende effecten. U kunt kiezen uit verschillende dips waar vers fruit, marsmallows of een stukje cake doorheen gehaald kunnen worden. De kok dompelt dit vervolgens 5 seconden door de stikstof van -195 graden Celsius en creëert zo een leuk buffet met ijstapas.