Buffetten

Wij stellen de heerlijkste buffetten samen op maat en luisteren naar uw wensen zodat we een mooie invulling geven aan uw assortiment. Onze buffetten zijn samengesteld uit verschillende lekkernijen waar we graag gebruik maken van verse producten, heerlijke marinades, huisgemaakte dressings en goed gevulde schalen. Voor een compleet overzicht van ons assortiment kunt u mailen met info@grenzeloosculinair.nl. Onder aan de pagina vind u een aantal suggesties.

 

Een Aantal Buffetsuggesties

 

Over De Grens

De oprichter van Grenzeloos Culinair heeft over heel de wereld in verschillende keukens gewerkt. Van de Noorse, Zwitserse en Indonesische keuken tot aan de Caribische eilanden. Heeft u een land en/of werelddeel in gedachte die u wilt verwerken is uw assortiment? Dan geven wij hier met enthousiasme invulling aan.

Het Seizoen

Ieder seizoen neemt fantastische producten en verse smaken met zich mee. Er zit een stukje romantiek achter het eten van een seizoensproduct. Van het wachten op het wildseizoen tot de eerste asperges en de nieuwe haring. Wij Nederlanders houden van onze pure smaken en eettradities. Grenzeloos Culinair verzorgt met liefde uw buffet of diner passend bij het bijbehorende seizoen.

 

Wilt u ons complete assortiment ontvangen? Stuur ons een bericht met al uw vragen.